Utgitte bøker:

Til Forsiden

"På tur i Vestfold - Del 1"

En vestfolding behøver ikke reise langt for å finne de fine turområdene. Vestfold er et fylke hvor den korte avstanden fra kysten til Skrimfjellene gir mange muligheter og variasjoner. Perlene ligger der på rekke og rad – rett ved våre hjem. Rullesteinene på Mølen ligger der til fascinasjon og glede for store og små. Våre små innsjøer innbyr til padling og fiske. Turer i VestfoldPå åstoppene finner vi en slående utsikt. Om vinteren åpner snøen opp landskapet, og lar oss komme til steder og områder som er utilgjengelige om sommeren.

Vestfoldturer

”På tur i Vestfold” ønsker å få deg til å bruke naturen der du bor. Et annet mål med boken er å få deg ut på tur til steder du ikke har besøkt før. Turforslagene i boken vil bidra til å gjøre deg bedre kjent i fylket.

Omkring 80 turforslag fra hele Vestfold er samlet i denne boken. Det er til sammen 28 forslag til fotturer; to turer fra hver kommune. Turene varierer fra sjøen til de dype skoger og opp på fjelltopper. Boken foreslår en sykkeltur i hver av fylkets 14 kommuner, i tillegg til seks turer med kano eller kajakk på noen av våre innsjøer. Nær sagt samtlige skiløyper som blir kjørt opp på en normalt god vinter er beskrevet med kart, ord og bilder.

Gode kart og informative beskrivelser gjør turene trygge og enkle å gjennomføre. Det skal være lett å finne hvor turen begynner, og det skal være lett å følge veien.

”På tur i Vestfold” inviterer til en aktiv fritid for alle i hele fylket. Det er helse i hver meter en beveger seg. Og for hver meter du tar utenfor kjente trakter, blir du bedre kjent i det flotte fylket vårt.

Ny turbok planlagt sommeren 2011 - Kom gjerne med turforslag til: erlenden@online.no

Bestill
boken
  Les om Vestfold turer
Del 2
    Les om turer i Rauland og Rjukan
Webdesign © 2009 Andebu Web og IT